Steun onze goede doelen in hun wedstrijd tijdens EK 2012

juni 08, 2012  |   Nieuws   |   Gerben Schreurs

In samenwerking met Stichting PuurAdvies is voor het EK een unieke koppeling met goede doelen tot stand gebracht.

Speel nu mee met Socceshares EURO 2012: het sociale en strategische voetbalspel tijdens het EK.

Soccershares is het sociale en strategische voetbalspel dat spannend blijft tot de EK-finale. Het is een innovatief voetbalspel waarbij je dagelijks inspeelt op de laatste ontwikkelingen. In samenwerking met Stichting PuurAdvies is een unieke koppeling met goede doelen aangebracht. Het spel wordt ingezet om drie goede doelen te steunen: WarChild, Stichting Kappen Nou! en Coalitie Erbij. Stichting PuurAdvies heeft deze goede doelen afgelopen jaren geadviseerd en ondersteund en wil ook op deze manier bijdragen aan hun wedstrijd voor een betere wereld.

Het voetbalspel wordt gratis aangeboden. Wij hopen jullie een mooie EK-beleving te geven en zouden het erg leuk vinden als jullie ons initiatief willen steunen.

Haal het beste in je naar boven. Steun onze partners in hun wedstrijd voor een betere wereld!

www.soccershares.com